Robot planetarny Sam Cook PSC-150/B czarny
95% paczek doręczonych jest na drugi dzień do Klienta
Sprawdź inne produkty z Sam Cook
Sprawdź inne produkty z kategorii Roboty kuchenne
Opis
Robot planetarny Sam Cook PSC-150/B czarny
O Marce
Gotowanie to dziś element sztuki. A sztuka kulinarna to eksperymenty i nieustanne obalanie stereotypów. Jednak perfekcyjne dzieło jest efektem nie tylko talentu artysty, ale i doskonałych urządzeń. Właśnie takich jak Sam Cook. Sam Cook to linia produktów stworzona dla wymagających. Rezultat pracy wielu profesjonalistów, dla których gotowanie jest życiową pasją. Ich kulinarny kunszt cechuje kreatywne szaleństwo i odwaga w eksperymentowaniu ze smakiem. Wypróbuj najwyższej klasy urządzenia kuchenne i poczuj się mistrzem w swojej kuchni.
Robot planetarny PSC-150
Robot planetarny Sam Cook wyróżnia wysoka jakość wykonania, dbałość o detale oraz elegancki design. Robot ułatwi Ci przygotowanie pysznych dań dla całej rodziny. Dzięki wykorzystaniu końcówek do ubijania, mieszania oraz wyrabiania, będziesz w stanie przygotować wiele potraw. Możliwość zakupu dodatkowych przystawek do mielenia mięsa, szatkowania czy wyrabiania makaronu, pozwolą maksymalnie wykorzystać funkcjonalność naszego produktu.
Wykorzystaj w pełni swój robot planetarny!
Przystawka do mielenia mięsa PSC-150/MG
Przystawka do szatkowania PSC-150/SM
Przystawki do wyrabiania makaronu PSC-150/PM
PRZEPIS NA: BEZA PAVLOWA Z LEMON CURD, POSYPANA PRAŻONYMI MIGDAŁAMI
Składniki:
- 6 białek jaj
- 300 g drobnego cukru do wypieków
- szczypta soli
Krem:
- 400 ml śmietany kremówki 36%
Dodatkowe:
- 200 g lemon curd ( przepis tutaj: https://pyszniegotuj.pl/lemon-curd/)
- 35 g płatków migdałów
Przygotowanie:
Do misy robota wlać białka jaj. Ubić na sztywną pianę, prędkość 5 czas 4 minuty. Następnie stopniowo łyżką po łyżce wsypać cukier. Pianę z cukrem ubijać tak długo, aż w pianie nie będą wyczuwalne grudki cukru, prędkość 5 ubijać przez 11 minut. Na papierze do pieczenia odrysować okrąg (przy pomocy talerza o średnicy 24 cm). Wyłożyć na papier w odrysowanym okręgu pianę z białek, wyrównać powierzchnię. Przy pomocy łyżki wyciągać brzeg bezy ku górze. Piekarnik nagrzać do 90’C. Wstawić bezę i suszyć około 2 godzin, po czym wyłączyć piekarnik i studzić bezę przy uchylonych drzwiczkach piekarnika. Do misy robota wlać śmietanę kremówkę, ubijać prędkość 5, czas 3 minuty. Gdy krem będzie już prawie ubity wsypać cukier puder i wszystko jeszcze chwilę ubijać prędkość 5, czas 1 minuta. Bezę przełożyć na okrągły talerz, Najpierw na bezie posmarować lemon curd, następnie na wierzch krem ze śmietany. Na suchej patelni uprażyć płatki migdałów, co chwilę je mieszając, żeby się nie przypaliły. Wystudzone migdały posypać na wierzchu kremu. Bezę najlepiej smarować kremem na krótko przed podaniem, dzięki temu będzie chrupiąca i nie zmięknie.
Opinie o produkcie (0)
Robot planetarny Sam Cook PSC-150/B czarny
Dane techniczne
Producent | Sam Cook |
Model | PSC-150/B |
Moc [W] | 1200 |
Ilość mieszadeł (szt) | 3 |
Pojemność misy (L) | 5 |
Rodzaj obudowy | metalowe elementy obudowy |
Kolor | Czarny |
Ilość prędkości | 12 |
Sterowanie | Czytelny wyświetlacz LCD / Pokrętło |
Funkcje | timer, cicha praca, Ruch planetarny |
Funkcje dodatkowe | antypoślizgowe nóżki dla wysokiego komfortu użytkowania |
Wyposażenie | Mieszadło FLEX, Ruzga, Mieszadło hakowe, osłona misy robota planetarnego, misa z rączką ze stali nierdzewnej o pojemności 5,0 l |
Gwarancja | 2 lata |
Lista dodatkowych produktów | 7888,7889,7887 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.